Geplaatst op

Snertavond

Op zaterdag 17 december 2016 was het weer tijd voor onze jaarlijkse snertavond. Ditmaal heeft Rogier het heerlijke recept tot een voortreffelijk eindresultaat gebracht. Na de heerlijke maaltijd heeft Jeanette ons bijgepraat over de dit jaar te organiseren Haringparty op 21 juni. Daarnaast hebben we het gehad over de familiedag die we voor het goede doel van dit jaar gaan organiseren. Na de verhalen van de stageavonturen van Jeanneke in Dubai wat het tijd voor de spelletjesavond. Dit bleek een groot succes! Jeanette herbeleefde haar avonturen in het buitenland opnieuw met het spelletje ‘Ezelen’ waarna we het spel ‘Ben ik Napoleon’ speelden. Dit zorgde tot onze grote verbazing voor veel opwinding bij onze dames. Er werd er flink, wij mogen wel zeggen zeer fanatiek, op los geslagen!

Snertavond december 2016
Fanatieke spelers bij en spelletje ‘Ben ik Napoleon?’