Geplaatst op

Bezoek Pauw

Begin maart kregen wij van Pauw een uitnodiging om naar zijn late-night-talkshow te komen in de studio Westergasfabriek te Amsterdam. Deze uitnodiging kwam met het idee dat wij als Rotaract Club Zwolle de politieke thema’s (coalitievorming) die op dit moment spelen wel interessant zouden vinden. Met veel enthousiasme zijn wij ingegaan op deze uitnodiging en reden wij op 28 maart met twee auto’s richting Amsterdam om daar om 21:00 een rondleiding te krijgen in het gebouw. Tussen de rondleiding en de aanvang van de talk-show hadden we nog enige tijd om wat bij te praten en om een drankje in het Media Café te nuttigen. Om 23:00 gingen we live waarbij we 2-3 meter van Pauw af zaten op de eerste rij achter tafelgasten Ed Nijpels (oud-minister van Milieu van de VVD), Loes Luca (actrice, comédienne) en Viggo Waas (acteur, cabaretier, televisieprogrammamaker). Verder zaten aan tafel ook Marianne Thieme (fractievoorzitter Partij voor de Dieren), Pieter Heerema (deelnemer Vendée Globe zeilrace) en Anne Fleur Dekkers (ondergedoken activiste na uitspraken over Geert Wilders en Thierry Baudet). Al met al hebben we een interessante en leerzame avond gehad en kunnen wij iedereen aanbevelen om zelf ook eens een uitzending bij te wonen om de sfeer te proeven.

Rotaract Zwolle aan de tafel van Pauw
Rotaract Zwolle aan de tafel van Pauw