Geplaatst op

Goed doel 2016-2017: Intermezzo

Het goede doel van dit jaar is IntermeZZo. Dit is een nazorgcentrum voor mensen met de diagnose kanker. Voor hen worden verscheidene activiteiten georganiseerd om het leven aangenamer te maken en om de zorgen te kunnen delen met lotgenoten en professionals. Daarnaast is er ook ruimte om plezier te maken en de zorgen even te vergeten. Er wordt stilgestaan bij de impact die de ziekte heeft voor de persoon, maar ook voor de familie. Wij hebben als Rotaract dit jaar voor IntermeZZo gekozen. In overleg met Corine (Intermezzo) hebben wij er als Rotaract Club Zwolle voor gekozen om de opbrengst van de Champagneactie van dit jaar te gaan besteden aan een te organiseren familiedag. Onze kijk is om mensen met de diagnose kanker en hun familie een onbezorgde dag te geven. Op 20 maart hebben we vergaderd bij Intermezzo over de invulling van deze dag en wat we allemaal willen realiseren. Wij zullen deze gehele dag op poten zetten en met elkaar uitvoeren om mensen die het verdienen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Logo IntermeZZo