Geplaatst op

De Zwolse Haringparty

Enkele maanden geleden werden wij van Rotaract Club Zwolle door de drie Rotary Clubs van Zwolle (Rotary Zwolle, Rotary IJsselland en Rotary Zwolle-Noord) benaderd met de vraag of wij mee wilden helpen met het organiseren van een Haringparty in Zwolle. Dit leek ons natuurlijk een mooie manier om een goed doel te steunen en daarnaast een uitstekende gelegenheid om de banden met de Rotary Clubs in Zwolle te versterken.

Het idee van deze Haringparty is dat dit een jaarlijks evenement wordt waarbij de opbrengst naar maatschappelijk relevante doelen gaat. Dit jaar zal de opbrengst naar de Voedselbank gaan. Hoe werkt het? Zoals bij alle Haringparty’s gaat het om de veiling van het eerste vaatje haring. Dit gaat via een Amerikaans veilingsysteem. De Haringparty biedt op een feestelijke en informele wijze de gelegenheid om te netwerken en bedrijven onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten, ondernemers en het Zwolse publiek.

Deelname aan De Zwolsche Harinparty kan via verschillende sponsorpakketten. Ook kan je als bezoeker meedoen door op woensdag 21 juni gezellig langs te komen en mee te bieden op de (Zwolse) haring. Wij als Rotaract Club Zwolle zullen onze handen uit de mouwen steken om de Haringparty tot een succes te brengen en daarnaast zullen we dit event gebruiken om naamsbekendheid te creëren in Zwolle!

Geïnteresseerd geraakt in ons project en/of benieuwd naar meer informatie? Ga dan naar www.haringpartyzwolle.nl of bekijk de folder.

Een Amerikaanse veiling gaat als volgt: Persoon A roept €100,– (betaalt €100,–). Persoon B roept €250,– (betaalt €250,–). Persoon C roept €1.000,–(betaalt €1.000,–). Zo gaat dit door. Iedereen kan zo vaak bieden als hij wil. Met een minimum inzet van €100,–. Elk bod moet ook betaald worden.