Geplaatst op

Nieuwjaarsetentje

Opgedoft en het merendeel van het gezelschap gehuld in pumps, jurkjes en veel glitters liepen we richting &Wijn, het restaurant waar ons nieuwjaarsdiner zou plaatsvinden. Na hier goed aan te zijn gekomen, dat door de hoge hakken een uitdaging was, namen we plaats aan de voor ons gereserveerde tafel. Uiteraard ging dit diner niet zonder een (champagne) toost op het nieuwe jaar! Na een paar krachtige nieuwjaarswensen te hebben uitgesproken, kon het feestmaal beginnen. We aten gezamenlijk van een aantal verschillende gerechten. Een soort tapas, maar dan net even anders! Hoewel er zich een aantal kieskeurige eters onder ons bevonden, genoten we van een aantal vis- en wildspecialiteiten en dat met bijpassende (zeer goed smakende) wijnen. Culinaire hoogstandjes in hartje Zwolle. We vervolgden onze avond in het Refter waarna we nog enkele dansjes maakten in Bruut. Dat dit een mooi begin van een nieuw Rotaract-jaar mag worden!