Geplaatst op

Rotaract District borrel regio “Noord”

Op zaterdag 1 september 2018 hebben wij met het district 1590 een borrel georganiseerd om in Groningen met elkaar het Rotaract jaar af te trappen. Het doel om met elkaar kennis te maken en om ideeën te genereren voor acties.

De clubs, Groningen, Leeuwarden, Emmeloord, Zwolle en de nieuw op te richten club in Hoogeveen leverden vragen aan voor een pubquiz: De Rotaractquiz! Vragen over de steden en Rotaract werden op ons afgevuurd. De FrietRAC’ers gingen er met de winst vandoor, ook plaatselijke delicatessen. Tijdens de borrel was er de gelegenheid om elkaar nader te leren kennen, ideeën uit te wisselen en een brainstorm kwam al snel op gang. Onder het genot van een drankje werden mooie plannen gesmeed om elkaar te ondersteunen en acties van elkaar te versterken.

Er werd afgesloten met een etentje bij de Uurwerker waar een heerlijke pizza of burger werd genuttigd. Voor menigeen kwamen herinneringen aan de studententijd naar boven. Er waren een aantal speeches en die werden door de andere gasten goed ontvangen! We danken de organisatie van deze topdag en kijken uit naar de volgende districtsborrel!

 

auteur: Tamara Norden