Geplaatst op

Even voorstellen: Ruben (voorzitter)

Sinds juli 2019 mag ik mij voorzitter van Rotaract Zwolle noemen. Samen met een enthousiaste, ondernemende en inspirerende groep jonge Zwollenaren zetten wij ons in voor allerlei maatschappelijke projecten in Zwolle, maar ook op grotere schaal. Jaarlijks hebben we een clubweekend in de Franse Champagne streek, waar we flessen champagne inkopen en verkopen in de regio Zwolle. De opbrengst van deze actie, €2407 afgelopen jaar, hebben we aan stichting Present gegeven. Hiermee helpen we gezinnen in Zwolle die minder te besteden hebben. Zelf krijg ik positieve energie door een bijdrage te leveren aan dit soort mooie, maatschappelijk relevante projecten. Daarnaast is het erg leuk om met andere jonge Zwollenaren samen te mogen werken binnen onze club.

 

Ruben van der Galiën

Voorzitter Rotaract Zwolle

 

Lijkt het jou leuk een keer bij ons te komen kijken, met ons te borrelen en mee te doen aan onze inspirerende acties? Kom dan met ons in contact en stuur een berichtje!