Geplaatst op

AAV – 5 oktober 2019

Zaterdag 5 oktober jl. vond de AAV van Rotaract Nederland plaats in de Kargadoor in Utrecht. Meer dan 25 voorzitters van alle Nederlandse Rotaract clubs waren ’s ochtends aanwezig om deel te nemen aan een scrum sessie. Tijdens deze sessie werd besproken hoe de voorzitters aankijken tegen de rol van Rotaract in Nederland, wat een voorzitter nodig heeft om optimaal te functioneren en wat hij/zij als voorzitter zou willen bereiken dit jaar met Rotaract. Na deze scrum sessie werd er samen geluncht. ’s Middags begon dan de AAV, waarbij een groot gezelschap Rotaract afgevaardigen aanwezig was. Er ontstonden boeiende discussies over de jaarstukken, financiën, maar ook over Europese events, zoals de EUCO in Bordeaux, volgend jaar april. Na het officiële gedeelte begon het informele gedeelte en werd er gebowld en geborreld. Al met al een leuke dag om alle zusterclubs te zien uit Nederland, elkaar te ontmoeten en inspirerende ideeën uit te wisselen!