Aan het woord: Tjalle

Tjalle is de nieuwste aanwinst van Rotaract Zwolle.

 

Na mijn studie in ben ik verhuisd naar een nieuwe stad, waarin ik een nieuwe start wilde maken, dit hield dus ook in dat ik helemaal niemand kende. Van huis uit waren mijn beide ouders al actief binnen serviceclubs (Rotary & Soroptimisten). Ik was dus op zoek naar nieuwe vrienden (vanwege de nieuwe stad), persoonlijke ontwikkeling (na mijn studietijd) en maatschappelijke ontwikkeling (meegekregen vanuit ouderlijk huis). Tijdens het zoeken naar de mogelijkheden stuitte ik op de Rotaract, die bekend stond om het kweken van eeuwige vriendschappen, het organiseren van maatschappelijk verantwoorde projecten en door het organiseren hiervan, de persoonlijke ontwikkeling positief beïnvloed. Voor mij dus de perfecte club waar ik mij vanaf de eerste vergadering (inmiddels meer dan 2 jaar geleden) al helemaal thuis voel!