En wij zijn

Rotaract Club Zwolle, een vereniging voor enthousiaste jonge mensen die wonen en/of werken in Zwolle en omgeving.
Wij verleggen onze grenzen actief door ons in te zetten voor de maatschappij. Met verschillende projecten worden goede doelen ondersteund en krijgen mensen die het wat minder hebben een steuntje in de rug. Ook leren wij veel door de ervaringen die wij opdoen bij het organiseren van projecten, het volgen van trainingen, workshops en bedrijfsbezoeken.
Rotaract Zwolle is onderdeel van een wereldwijde organisatie met 176.000 leden verdeeld over 176 landen. In Nederland zijn er 43 clubs met samen ongeveer 450 leden. Rotaract Zwolle heeft rond de 5 actieve leden. En we zijn naar nog veel meer fanatieke leden Wij komen 1 Dinsdagavond per twee weken bij elkaar nu helaas digitaal om te vergaderen over onder andere projecten, te luisteren naar een spreker of samen te eten of borrelen. Naast de vergaderingen worden er projecten, evenementen, activiteiten en feesten georganiseerd.
Interesse om eens kennis te maken tijdens een borrel? Wij ontmoeten je graag!
Rotaract Club Zwolle is altijd op zoek naar nieuwe leden.
Ontmoeten we je snel mail even naar:

rotaract.zwolle@gmail.com

Mijn naam is Tjalle
Ik werk als wijkverpleegkundige in verschillende wijken in Zwolle. Voor mijn studie was ik tijdelijk uitgeweken naar Utrecht, hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Rotaract.
Ik kende namelijk niemand in Utrecht, daarom zocht ik een bezigheid waar ik mij persoonlijk kon ontwikkelen, nieuwe vrienden kon ontmoeten en mijn drang om mijzelf maatschappelijker in te zetten kon bevredigen.
Van huis uit was ik altijd al wel bekend met serviceclubs, dit omdat vrijwel mijn gehele familie Rotariër of Soroptimist is, echter kwam ik in Utrecht pas achter het bestaan van Rotaract. Dit is inmiddels 4 jaar geleden, waarvan 2 jaar lid in Utrecht en 2 jaar weer terug in Zwolle.
Rotaract Zwolle is een relatief kleine club, desondanks is het ons gelukt om een mooi en sterk jaarlijks terugkerend project op te zetten dat binnen verschillende serviceclubs-kringen in Nederland alom bekend is

Ik ben Ellen
En werk in Zwolle maar woon in Hoogeveen. Ik ben nu een paar jaar lid van Rotaract Zwolle, maar hiervoor lid geweest bij de Rotaract clubs in Shanghai, China en Aberdeen, Schotland. Toen ik na mijn studie terugkwam in Nederland heb ik eerst gefocust op mijn werk maar toch bleef Rotaract altijd in mijn gedacht rondzwerven. Toen even gezocht naar Rotaract clubs in de regio en kwam zo bij Rotaract Zwolle terecht. Ik vind dat we een leuke gezellige groep, waar ik veel leuke en verschillende contacten heb opgedaan. En waar ik het meeste voldoening uit haal is het feit dat we elk jaar weer een regionale goede doel kunnen steunen met onze activiteiten. 

Ik ben Thomas Snel 33 jaar

Ik ben momenteel 5 jaar lid van Rotaract waar van 3 bij Rotaract Zwolle, Waar ik verschillende functies heb gehad van Secretaris tot mijn huidige functie Penningmeester. Ik neem ook Plaats in het Landelijk bestuur van Rotaract Nederland waar ik vicevoorzitter ben en verantwoordelijk voor district 1560(Overijssel en Gelderland)

 Ik ben bezig met een studie tot systeem programmeur. Hier voor ben ik 17 jaar werkzaam geweest in de Horeca van Zelfstandig werken kok tot Chef-kok in verschillende bedrijven. Maar de horeca is een zwaar beroep en de keus gemaakt om het roer om te gooien. En van mijn hobby mijn beroep te maken.

Ook vrijwilliger bij de scouting waar ik momenteel Teamleider ben van de Welpen Jongens van 9 tot 11 jaar, daarnaast ben ik binnen de zelfde vereniging magazijnmeester. Daarnaast ben ik Regio bestuurder van de regio Twente land.     

Mijn naam is Janny, ik ben 25 jaar oud en woon sinds twee jaar in Zwolle. Ik ben werkzaam bij CETP, een internationaal bedrijf actief in het leveren van complete brouwerijen en distilleerderijen, waar ik deel uit maak van de afdeling strategie & business development. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het zwembad; ik ben actief als coach en commissielid, en zwem zelf ook graag.

In juni 2020 ben ik lid geworden van de Rotaract Zwolle, en daarmee ben ik het nieuwste lid van de club. Het was een vreemd jaar om lid te worden, met veelal online meetings, maar ik heb me vanaf het eerste moment welkom gevoeld. Ik ben lid geworden om mijn netwerk wat te verbreden in Zwolle, en het sprak me aan om me in te zetten voor een jaarlijks geselecteerd goed doel. Tot nu toe bevalt dat zeer goed, en ik kan iedereen aanraden om eens contact op te nemen om te kijken of het wat voor jou zou kunnen zijn.

Hi, ik ben Jeanette 34 jaar en al bijna 10 jaar actief bij Rotaract Zwolle. In deze tijd heb ik al vele dingen meegemaakt en al vele goede doelen mogen steunen binnen de regio Zwolle. 10 jaar geleden ben ik lid geworden omdat ik het belangrijk vind om me maatschappelijk in de zetten in mijn stad. In het dagelijks leven werk ik in de evenementenbranche en heb ik vorig jaar mijn eigen bedrijf Le Figaro events opgericht. Helaas met de Corona maatregelingen, heb ik hier nog niet veel mee kunnen doen. Maar ik heb goede hoop voor 2021! 

We hebben een kleine maar leuke club, die het ook leuk vind om elkaar buiten de vergaderingen op te zoeken. Zo gaan we af en toe lekker uit eten, bowlen of pas geleden hebben we pas geleden Sinterklaas met elkaar gevierd. Mijn hoop is dan ook dat we komend jaar de club weer kunnen uitbreiden met meerdere nieuwe actieve leden. 

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Bestsellers