Lidmaatschap

Rotaract Zwolle is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden!

Introductie
Rotaract Club Zwolle is een van de ongeveer 43 Nederlandse Rotaract Club’s. Rotaract is een wereldwijde organisatie. De opzet van de Rotaract is vergelijkbaar met die van de Rotary Clubs, waarbij onze vereniging zich richt op de leeftijdsgroep jong volwassenen.

Wij zijn jonge enthousiaste mensen die wonen en/of werken in Zwolle en omgeving. We streven naar een diverse groep mensen die zich willen inzetten voor verschillende goede doelen. Daarnaast willen we elkaar op persoonlijk vlak beter leren kennen tijdens onze bijeenkomsten.

Onze activiteiten
Ieder jaar selecteren wij één goed doel in de omgeving van Zwolle, dat wij een geheel clubjaar ondersteunen. Dit doen wij door middel van diverse acties. Onze grootste actie betreft de Champagneactie: In het najaar rijden wij naar de Franse champagnestreek, waar wij een leuk weekend hebben en op de terugweg de auto’s volladen met champagne. Deze flessen worden in Nederland rondom de feestdagen verspreid waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan het goede doel. Naast deze actie organiseert Rotaract Club Zwolle andere incidentele acties en diverse activiteiten voor haar leden.

Lid worden
Ben jij enthousiast,  en werk of woon jij in Zwolle en omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lijkt het jou leuk om je actief in te zetten voor het goede doel, om nieuwe mensen te leren kennen met verschillende achtergronden en beroepsgroepen? Dan nodigen wij je graag uit om eens aan te sluiten bij onze vergaderingen of een van onze andere activiteiten.

Wil jij meer informatie? Mail dan naar rotaract.zwolle@gmail.com en onze secretaris neemt spoedig contact met jou op.